ارتباط نوشیدنی های قندی با سرطان
بازدید 78
0

آیا بین نوشیدنی های قندی با سرطان ارتباطی است؟

✍️ در این مقاله از بخش سلامت مجله نگآرش می پردازیم به ارتباط مستقیم نوشیدنی های قندی با سرطان، با بررسی سبک زندگی ۱۰۱۲۵۷ نفر از افراد بالای ۱۸ سال طی یک پیگیری ۵ ساله، ارتباطی مثبت بین سرطان و مصرف بیش از اندازه ی نوشیدنی های قندی وجود دارد.

اگر چه این تحقیق ارتباط معنادار آماری بین مصرف بیش از اندازه نوشیدنی های گازدار و سرطان را تایید نمی کند

اما در مورد مصرف آبمیوه های شیرین شده نشان از ارتباط صد درصدی بین مصرف بیش از اندازه آبمیوه های قندی [۹۰.۳ میلی لیتر در روز برای مردان و ۷۴.۶ میلی لیتر در روز برای زنان] و افزایش ریسک ۱۸ درصدی سرطان ها دارد

که در مورد سرطان پستان این افزایش ریسک تا ۲۲ درصد گزارش شده است.

‼ این تیم تحقیقاتی بیان داشته است که چربی ذخیره شده ناشی از مصرف نوشیدنی های قندی عمدتاً چربی احشایی (visceral fat ) است

که بر اساس یافته ها می تواند با سرطان دهان، معده، پانکراس، کبد، مثانه، پستان، تخمدان، کولون، رکتوم، کلیه و پروستات و همچنین رحم در ارتباط باشد.

پ.ن: این تحقیقات بر اساس مطالعه ی کوهورت در پایگاه فرانسوی nutrini-santé (نوتخی-نی-سانت) انجام شده است.

✅ منبع: مجله نگآرش

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

آرش

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 16 =